Algade 84C, 4760 Vordingborg           Tlf. 71 90 34 60           kontakt@peakpro.dk           CVR: 33258844

Studie og streaming

Livestreaming eller optagelse med et eller flere kameraer – enten i vores studie eller alle mulige andre steder – af dit kursus, præsentation, event, foredrag, virtuelt årsmøde etc.

At livestreame på f.eks. Facebook eller Youtube kan være en effektiv måde, at få delt viden fra din virksomhed til kunder eller samarbejdspartnere.

Du har mulighed for at leje vores streaming studie på timebasis. Det kan naturligvis både være til live streaming og/eller til optagelser. Vi sørger for al teknikken, så du kan koncentrere dig om dit budskab.

Peak Production kan hjælpe med, at producere og livestreame eller optage både lyd og billede i høj kvalitet, så det vil fremstå som en professionel tv-produktion. Det kan foregå med et eller flere kameraer og trådløse mikrofoner.

Green Screen studie i centrum af Vordingborg

Vores studie kan både fungere som “almindeligt” studie og som Green Screen studie. Et fleksibelt studie der kan tilpasses dine behov.


Kontakt os her:

Fremstå professionel

En produktion i vores studie vil få din virksomhed til at fremstå professionel og med respekt for dem der kigger med, der får lyd og billede i topkvalitet.

Livestreaming kan foregå i HD og optagelse kan enten være i HD eller 4K.

Der er flere fordele ved at bruge et professionelt videostudie til produktionen af din video. Her er nogle af de vigtigste:

Høj kvalitet: Et professionelt videostudie har adgang til avanceret udstyr og teknologi, der kan producere høj kvalitet videoer med skarpe billeder, klar lyd og flot belysning. Dette kan give din video et professionelt udseende og hjælpe med at forbedre dit brand.

Ekspertise: Et professionelt videostudie har erfaring med at producere videoer og kan hjælpe med at udvikle en strategi og koncept for din video. De kan også give input og rådgivning om alt fra skuespillerpræstationer til redigering.

Tidsbesparende: At producere en video på egen hånd kan være en tidskrævende opgave, især hvis du ikke har erfaring eller udstyr til at gøre det ordentligt. At bruge et professionelt videostudie kan spare dig tid og give dig mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver.

Bedre distribution: Et professionelt videostudie kan hjælpe med at optimere din video til forskellige platforme og formater. Dette kan hjælpe med at forbedre din synlighed og nå ud til en bredere målgruppe.

Større påvirkningskraft: En professionel video kan have større påvirkningskraft på dit publikum end en amatørvideo. Hvis din video er godt produceret og har en stærk budskab, kan den have en positiv effekt på dit brand og hjælpe med at øge din synlighed og tiltrække nye kunder.

 

Ring på tlf. 71 90 34 60 eller skriv til os i kontaktformularen.

Kontakt os her: