Studie og streaming

Livestreaming eller optagelse med et eller flere kameraer – enten i vores studie eller alle mulige andre steder – af dit kursus, præsentation, event, foredrag, virtuelt årsmøde etc.

At livestreame på f.eks. Facebook eller Youtube kan være en effektiv måde, at få delt viden fra din virksomhed til kunder eller samarbejdspartnere.

Du har mulighed for at leje vores streaming studie på timebasis. Det kan naturligvis både være til live streaming og/eller til optagelser. Vi sørger for al teknikken, så du kan koncentrere dig om dit budskab.

Peak Production kan hjælpe med, at producere og livestreame eller optage både lyd og billede i høj kvalitet, så det vil fremstå som en professionel tv-produktion. Det kan foregå med et eller flere kameraer og trådløse mikrofoner.

Green Screen studie i centrum af Vordingborg

Vores studie kan både fungere som “almindeligt” studie og som Green Screen studie. Et fleksibelt studie der kan tilpasses dine behov.


Skal vi ringe dig op?

Fremstå professionel

En produktion i vores studie vil få din virksomhed til at fremstå professionel og med respekt for dem der kigger med, der får lyd og billede i topkvalitet.

Livestreaming kan foregå i HD og optagelse kan enten være i HD eller 4K.

 

Ring på tlf. 71 90 34 60 eller skriv til os i kontaktformularen.


Skal vi ringe dig op?