Videoproduktion og rådgivning

Videoproduktion

Peak Production kan producere større videoproduktioner til din virksomhed. Det kan f.eks. være live events, flerkameraproduktioner, livestreaming – ja, alle former for større setup. Du er velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 

Rådgivning – Videoproduktion

Producerer I selv video i virksomheden eller har planer om det – og har tekniske udfordringer eller brug for rådgivning i forhold til det bedste workflow, opbygning af studie eller noget helt andet – så er hjælpen her.

Få rådgivning indenfor alle områder indenfor videoproduktion præcis til jeres behov og pengepung – det kan både være store og komplicerede løsninger eller helt almindelig produktion af indslag. Rådgivning gives på baggrund af mange års baggrund fra Tv-branchen samt produktion af corporate video.

 

Uddannelse af medarbejdere i et tilrettelagt forløb

Har du eller dine medarbejder brug for at lære hvordan man får det bedste ud af sine optagelser – både ved selve optagelsen og i den efterfølgende redigering – så kan vi tilbyde uddannelsesforløb, der passer præcist til jeres behov.

Ring på tlf. 31 13 13 87 eller skriv til kim@peakpro.dk og fortæl om udfordringen/opgaven og få et bud på hvordan et rådgivningsforløb kan foregå.