Tlf. 71 90 34 60      kontakt@peakpro.dk

Få din video til at præstere bedre

af | 15. dec 2022 | Video / Web / Foto

Vidste du, at der er stor forskel på hvordan din video præsterer på Facebook, afhængig af hvordan du deler videoen?

Upload direkte til Facebook

Formålet med de fleste hjemmesider er at få trafik – det samme gælder for Facebook. Derfor favoriserer Facebook visning af din video, hvis du uploader den direkte på din Facebook-side. Når din video er uploadet på Facebook, så bliver seeren ikke sendt væk fra Facebook, som hvis du linker til din video på en anden tjeneste (fx Vimeo eller Youtube). Det vil sige at din video helt automatisk får flere visninger, når den er uploadet direkte på Facebook.

Fordelen for seeren (og for dig) er samtidig, at videoen afspilles automatisk på din side. Det kan give en bedre oplevelse for seeren, at der ikke skal klikkes for mange gange for rent faktisk at få lov at se indholdet.

På Facebook er det også muligt for seeren at interagere ved at kommentere, like og dele videoen, og det giver øget interesse og trafik til din side.

Dette er ikke tilfældet, hvis videoen er lagt som et link. Når du ligger et Youtube-link på Facebook, så vil videoen ikke blive afspillet automatisk, og samtidig så vil seeren som nævnt blive ledt væk fra Facebook for at se videoen.

Skal jeg så ikke bruge YouTube?

Jo flere, jo bedre! YouTube er verdens største platform til deling af videoer, og er efterhånden også blevet lidt af et opslagsværk, hvor folk finder alverdens tips, tricks og ”How to”-videoer. Samtidig er det en stor industri for blandt andet gaming, beauty og mange andre brancher, som ofte bruger influencere til at markedsføre produkter.

Det ene udelukker ikke det andet – man kan sagtens poste/uploade en video til både Facebook og Youtube. Det vil øge synligheden af din video og øge chancerne for at blive vist i søgeresultater på Google og andre søgemaskiner.

Har du rettigheder til det indhold du deler?

Vidste du, at du ikke bare må ”låne” billeder og video til din hjemmeside eller sociale medier? Mange bruger Google, særligt til at finde billeder til opslag på sociale medier, men det er faktisk ulovligt. Du må heller ikke lige låne af andre virksomheder, med mindre...

HTTPS – Er din hjemmeside sikker?

Vidste du, at Google straffer dig, hvis din hjemmeside ikke er sikret. Det betyder, at din side ikke bliver fundet på Google – og det kan koste kunder.Derudover kan både du og dine kunder blive udsat for overvågning, hvis siden ikke er sikker.Har du brug...

Download vores nye flyer

Har du forsøgt selv, uden det helt rette resultat? Vi nørder med både video, web og tekst, så du kan koncentrere dig om budskabet! Vi har lavet en flyer, der fortæller lidt om hvad vi kan hjælpe med. Du kan se den nedenfor og downloade den som PDF ved at...

Vi kan levere en professionel og sikker livestream eller optagelse

En åbenlys fordel ved at livestreame eller optage en video er, at man kan nå ud til mange på én gang. Og i disse corona-tider er det en metode til at undgå at skulle samle mange mennesker med risiko for øget corona-smitte til følge. Under produktionen sørger vi...